Menu

Spinalis ergonomische bureaustoel

Spinalis ergonomische bureaustoel – Conset Zit-sta bureau – Monitor-arm

Spinalis ergonomische bureaustoel. De  Spinalis ergonomische bureaustoel van Spinalis vormt de basis voor een dynamische ergonomische werkplek. Voeg je aan je werkplek nog een elektrisch in hoogte te verstellen zit sta bureau en een Humanscale of Ergoline monitor-arm toe dan heb de ideale ergonomische werkplek. Zitten en staan kun je nu snel afwisselen en het beeldscherm kun je nu eenvoudig op de juiste hoogte instellen.

Spinalis ergonomische bureaustoel

De Spinalis ergonomische bureaustoel stimuleert mensen om in beweging te blijven tijdens het werk.  Mensen zijn niet gemaakt om lang stil te zitten. Ons lichaam blijft gezond als we actief leven en niet de hele dag in dezelfde houding achter een beeldscherm te zitten. De Spinalis bureaustoel is door de in alle richtingen beweegbare zitting de enige ergonomisch bureaustoel waarop u de hele tijd tijdens zitten beweegt. Ongemerkt ben je voortdurend een beetje in beweging als gevolg van de bewegelijke zitting, waardoor je automatisch een actieve en gezonde houding aanneemt.
Spinalis brengt u in beweging zonder dat u erover hoeft na te denken. De ideale ergonomische bureaustoel voor het behoud of herstel van uw vitaliteit. U blijft lekker actief in beweging en u blijft gezond en energiek.
Zitbal-video-afbeelding 2014Spinalis ergonomische bureaustoelen zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met rugklachten. De in alle richtingen bewegelijke zitting vermindert de druk op de tussenwervelschijven en wervels en verstevigt de buik- en rugspieren waardoor de pijn vermindert en in veel gevallen verdwijnt en niet meer terugkomt. Door het bewegen wordt de bloedcirculatie in het lichaam extra gestimuleerd waardoor de concentratie tijdens het werk toeneemt.

Spinalis bureaustoelen zijn natuurlijk niet alleen goed voor mensen met rugklachten. Iedereen die veel zit tijdens het werk, kan onnodige klachten voorkomen door gebruik te maken van Spinalis. Tijdens het werk worden bovendien, door het actief en rechtop zitten,  de rug- en buikspieren sterker waardoor al snel eventuele rugklachten afnemen of zelfs helemaal verdwijnen.

De Spinalis Spider en de Spinalis Pilot (de lederen businessclass van Spinalis) zijn zeer geschikt voor de volgende beroepen:

Traders, bookmakers, brokers, beleggingsadviseurs, effectenhandelaren, effectenspecialisten, compliance professionals, bankiers, verzekeraars, financieel adviseurs, schadeverzekeraars, accountants, notarissen, juristen, advocaten, verkoopbinnendienst-medewerkers, controle- en meldkamerpersoneel, ingenieurs, architecten, ict-ers, makelaars, uitgevers, administratief personeel, marketingmanagers, brandmanagers, reputatiemanagers, directeuren, CEO’s en CFO’s

Spinalis maakt werkend Nederland gezonder en vitaler

Spinalis draagt in belangrijke mate bij aan terugvalpreventie en vitaliteitsbevordering, waarmee de ergonomische stoelen van Spinalis een aantoonbare maatschappelijk en bedrijfseconomisch een betekenisvolle rol vervullen voor werkend Nederland.