Menu

Gratis vrijblijvend advies door werkplekadviseur

Voor een gratis advies door een werkplekadviseur kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Mensgerichte benadering

Deze benadering gaat ervan uit dat geen mens hetzelfde is. Er wordt gekeken naar het effect op de persoon. Is de hoogte-instelling van de stoel zodanig dat de lichaamsspanning gelijkmatig is verdeeld over het lichaam? Heeft de hoogte van het bureau en het beeldscherm een goede werkhouding tot gevolg? Is de stand van het hoofd neutraal en staat het beeldscherm op een ideale afstand voor deze persoon? Is er ruimte om de muis neer te leggen als de muis of het toetsenbord niet wordt gebruikt?

Werkplekonderzoek

Wij kunnen een preventief of curatief werkplekonderzoek voor u uitvoeren. Preventief meestal voor een nieuwe werknemer om mogelijke lichamelijk klachten in de toekomst te voorkomen. Curatief naar aanleiding van een klacht over de werkplek, een gezondheidsklacht of een lichamelijke beperking.

Wilt u meer weten bel Paul Koop: Tel. 030-634 27 60

portretfoto_Paul_Koop_Echt_Mooij_fotografie.linkedin-1-1 Koop Communicatie / Actief-dynamisch-werken Meidoornkade 22 3992 AE HOUTEN www.koopcommunicatie.nl info@koopcommunicatie.nl www.actief-dynamisch-werken.nl info@actief-dynamisch-werken.nl www.spinalis-ergonomischestoelen.nl info@spinalis-ergonomischestoelen.nl K.v.K 30126060 NL810058613B01

Neem contact met ons op