Menu

Waarom Spinalis

  • Actief in beweging tijdens het zitten
  • Verstevigt uw rug- en buikspieren
  • Voorkomt rugklachten
  • Lange termijn investering in een toekomst zonder pijn

BUREAUSTOELEN VOOR FLEXWERKERS

BUREAUSTOELEN VOOR FLEXWERKERS

Spinalis ergonomische bureaustoelen zijn uitermate geschikt voor flexwerkplekken. In tegenstelling tot bijna alle andere merken ergonomische bureaustoelen, waarbij de bureaustoel speciaal ingeregeld moet worden voor slechts één gebruiker, is dat bij de ergonomisch bureaustoel van Spinalis niet nodig. Op de Spinalis bureaustoel ga je zitten en stel je de zitting met één beweging in de juiste hoogte en kun je aan de slag. Een ideale ergonomische stoel voor mensen die af en toe op kantoor zijn en een werkplek delen met collega’s (bijvoorbeeld sales- en accountmanagers). Maar ook bijzonder geschikt voor deeltijdwerkers zoals bijvoorbeeld receptionistes en administratieve medewerkers.

Spinalis maakt werkend Nederland gezonder en vitaler

Spinalis draagt in belangrijke mate bij aan terugvalpreventie en vitaliteitsbevordering, waarmee de ergonomische stoelen van Spinalis een aantoonbare maatschappelijk en bedrijfseconomisch een betekenisvolle rol vervullen voor werkend Nederland.

2 weken gratis op proef

Wilt u het actieve zitten op Spinalis vrijblijvend uitproberen?

[wpb-product-slider theme="grid cs-style-3" title="" autoplay="true" orderby="none" order="ASC" items="4" product_type="latest" width="320" height="345" crop="true" nav="true" pagination="false" posts="10" itemsDesktop="3" itemsDesktopSmall="3" itemsTablet="2" itemsMobile="1" ]

HET IS TIJD VOOR EEN GEZONDE & ACTIEVE ZITHOUDING

Actief zitten op een Spinalis ergonomische werk -of bureaustoel

Door de in alle richtingen beweegbare zitting van de Spinalis® werk- en bureaustoelen is het bekken voortdurend in beweging, waardoor onnodige druk op de tussenwervelschijven en/of overbelaste gewrichten wordt voorkomen. Dit onderscheidt de Spinalis® stoelen van alle andere merken ergonomische bureaustoelen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief