Menu

Voordelen actief en gezond zitten

De voordelen actief en gezond zitten op de werk-en bureaustoelen van Spinalis

Door gebruik te maken van bureaustoelen van Spinalis ondervindt u voordelen van actief en gezond zitten. De voordelen kort opgesomd zijn:

  • minder druk op de tussenwervelschijven en wervels
  • verbetering de lichaamshouding
  • vermindering van de pijn bij een reeds beschadigde wervelkolom
  • versteviging van de rug- en buikspieren
  • de constante beweging bevordert de bloedsomloop van het hele lichaam, met een
    positieve invloed op de concentratie en de algemene gezondheidstoestand

Spinalis® werk- en bureaustoelen verschillen van andere ergonomische stoelen door de dynamische zitting, waardoor automatisch een actieve en gezonde zithouding wordt aangenomen. Profiteer van de vele voordelen actief en gezond zitten.

BUREAUSTOELEN VOOR LANGE DAGEN

Spinalis ergonomische bureaustoelen bevorderen de bloedcirculatie in het hele lichaam terwijl je zit te werken. Dit bevordert de concentratie. Ongemerkt ben je voortdurend een beetje in beweging als gevolg van de bewegelijke zitting, waardoor je automatisch een actieve en gezonde houding aanneemt. Een ideale bureau stoel om rugklachten tijdens het werk te voorkomen.

Spinalis ergonomische bureaustoelen zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met rugklachten. De in alle richtingen bewegelijke zitting vermindert de druk op de tussenwervelschijven en wervels en verstevigt de buik- en rugspieren waardoor de pijn vermindert en in veel gevallen verdwijnt en niet meer terugkomt. En dat allemaal terwijl je geconcentreerd aan het werk bent.

De Spinalis Spider en de Spinalis Pilot (de lederen businessclass van Spinalis) zijn zeer geschikt voor de volgende beroepen:

Traders, bookmakers, brokers, beleggingsadviseurs, effectenhandelaren, effectenspecialisten, compliance professionals, bankiers, verzekeraars, financieel adviseurs, schadeverzekeraars, accountants, notarissen, juristen, advocaten, verkoopbinnendienst-medewerkers, controle- en meldkamerpersoneel, ingenieurs, architecten, ict-ers, makelaars, uitgevers, administratief personeel, marketingmanagers, brandmanagers, reputatiemanagers, directeuren, CEO’s en CFO’s

STOELEN VOOR HET NIEUWE WERKEN

De actieve Nieuwe Werker

De principes van het Nieuwe Werken worden al in veel organisaties toegepast. In de visie van Het Nieuwe Werken (HNW) staat de medewerker centraal. De moderne werkgever geeft de medewerker binnen zekere grenzen de vrijheid om zelf te bepalen hoe hij werkt, waar hij werkt en wanneer hij werkt. Hierdoor wordt het werken effectiever, efficiënter maar ook plezieriger voor zowel de organisatie als ook voor de medewerker. Inmiddels is duidelijk dat het Het Nieuwe Werken meer behelst dan een mooi kantoor en uw medewerkers een laptop, smartphone en heel veel vertrouwen geven. Ook een ergonomische werkplek met elektrisch in hoogte verstelbare tafels en ergonomische bureaustoelen die er voor zorgen dat je actief zit en ongemerkt tijdens het zitten in beweging blijft zijn belangrijk om de werknemers gezond, actief en geconcentreerd te houden. De ergonomische bureaustoelen van Spinalis versterken ongemerkt tijdens het werken de rug- en buikspieren. Door de gezonde actieve zithouding, gebaseerd op het principe van de door fysiotherapeuten geadviseerde zitbal, worden de tussenwervelschijven in de wervelkolom niet onnodig belast waardoor rugklachten worden voorkomen.

Spinalis maakt werkend Nederland gezonder en vitaler.

Spinalis draagt in belangrijke mate bij aan terugvalpreventie en vitaliteitsbevordering, waarmee de ergonomische stoelen van Spinalis een aantoonbare maatschappelijk en bedrijfseconomisch een betekenisvolle rol vervullen voor werkend Nederland.