Menu

Elektrisch verstelbare tafel, ergonomische bureaustoel en monitor-arm:
de ideale ergonomische werkplek

 

Ergonomische werkplek home 4

U heeft nodig voor uw ideale ergonomische werkplek:

  1. Een ergonomisch zit-sta bureau van Conset (elektrisch in hoogte verstelbaar)
  2. Een dynamisch ergonomische bureaustoel van Spinalis
  3. Een dynamisch ergonomische monitorarm voor één of twee schermen van Humanscale

De ideale ergonomische werkplek

Met een elektrisch verstelbare tafel, of wel de elektrisch in hoogte verstelbare zit-sta tafel van Conset, een dynamisch ergonomische bureaustoel van Spinalis, nog aangevuld met een monitor-arm van Ergoline of Humanscale en je hebt de ideale dynamisch ergonomische werkplek. Een elektrisch in hoogte verstelbare tafel van Conset stelt u in staat binnen enkele seconden het zittende werk af te wisselen met staand werken. Door deze afwisseling blijft u actief,  gezond en geconcentreerd.

Van een ideale ergonomische werkplek is sprake wanneer aan de voorwaarden om actief en gezond, zonder onnodige spierspanning te kunnen werken, is voldaan. Bij RSI-klachten kan een ergonomische muis, een ergonomisch toetsenbord en een laptop- en tabletstandaard de ergonomische onnodige spanning in spieren en aanhechtingen verlagen waardoor pijnklachten verminderen of verdwijnen.

Dynamische ergonomische bureaustoel van Spinalis

Een dynamische ergonomische bureaustoel is voor iedereen met een zittend beroep de oplossing. Tegenwoordig is iedereen met een zittend beroep er van overtuigd dat te veel en te lang zitten in dezelfde houding niet goed voor de gezondheid is. Als leverancier van de Spinalis-ergonomische bureaustoelen weet ik uit eigen ervaring hoeveel baat mensen met (beginnende)rugklachten hebben bij een dynamische ergonomische bureaustoel, waarop je tijdens het zitten ongemerkt voortdurend een beetje in beweging bent en dynamisch en actief zit.

Elektrisch verstelbare tafel van Conset

Een elektrisch verstelbare tafel als aanvulling op de ergonomische bureaustoel werkt nog beter. Met een ergonomische zit-sta tafel kan het het zittende werk worden afgewisseld met staand werken. De hele dag staan aan een sta-tafel is natuurlijk ook niet de oplossing. De afwisseling verhoogt het plezier in het werk en vermindert de stress. Aandacht voor een gezonde dynamisch ergonomische werkplek geeft een goed gevoel en bevordert de bloedcirculatie door het lichaam en daarmee de concentratie.

Ergonomische monitor-arm op de juiste afstand en hoogte van Humanscale

Een ergonomische monitor-arm voor de juiste afstand en hoogte van uw beeldscherm kunt u een ergonomisch gezonde werkhouding aannemen. Rug recht, schouders naar achter en borst vooruit. U kijkt recht op uw scherm en hoeft niet voorover of ingedoken te zitten. Anders dan met de standaard meegeleverde monitor-standaard kunt u met een Humanscale of Ergoline monitor-arm het beeldscherm precies op uw specifieke hoogte afstellen.